Zsírosodásra hajlamos, festett vörös hajra milyen sampon jó, ami nem szívja ki a hajszínem?
Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 18:45
1/4 A kérdező kommentje:
Lehetőleg szilikonosat mondjatok :)
2016. okt. 2. 18:46
3/4 anonim válasza:
Miért ragaszkodsz annyira a szilikonoshoz?? Hosszú távon csak ártasz vele......nekem a derékig érő hajam bánta, vállig le kellett vágatni, annyira csúnya lett a sok szilikonos szar miatt, amit rákentem az évek alatt.
Azóta átálltam natúrsamponokra, eltelt 7 év, és ismét derékig ér a hajam, de össze sem lehet hasonlítani azzal, amilyen régen volt. Most egészséges, puha, és nem kell hozzá szilikon, hogy fényes legyen :)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát.. köszönöm hogy időt szántatok rám :D
Az amwaytől lehetőleg minél messzebb tartom magam. A szilikonoshoz pedig azért ragaszkodnék, mert már próbáltam pár szilikonmentes sampont, amikor bejöttek a köztudatba, mindegyiktől kezelhetetlen undormány lett a hajam, balzsamozás után is.
2016. okt. 5. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!