Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a pothajakról?

Mi a véleményetek a pothajakról?

Figyelt kérdés
Már rég ota szeretnék olyan csatosat...hogy akor rakom fel mikor akarom...és nem kell fodrászhoz járjak honaponta mert le nőt..... Mi a véleményetek a pothajrol?
2010. ápr. 26. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2010 a rövid haj éve :D

tavaly volt a nagy hosszú-haj láz :D

nézz utána :D

2010. máj. 2. 22:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Nekem nem tetszik a rövid haj.....mi a trendi benne? semmi nőies semmii......És szerintem a hosszú haj örökké divat marad....a pasik is sokkkal jobban szereteik......Most nem fognak a sztárok sem neki állni és csak mert a rövid haj éve,azért le vágnatni a hajukat-.-
2010. máj. 3. 20:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Inkább varrass, de csattosat ne vegyél! Egyik osztálytársamnak is volt és úgy járt suliba, hogy felrakta...és volt mikor kiesett neki, és csatolgatta felfele...hát elég érdekesen nézett ki XD Arról nem is beszélve, hogy 1 hét után úgy nézett ki, mint a barbie haj...aztán el is dobta. És ráköltött 15000 FT-ot. A varratás se olyan drága, nekem a fodrászom 25ezerért csinálja...de az legalább szép és nem esik ki...
2010. júl. 30. 02:02
 14/14 A kérdező kommentje:
nekem padig a csatosat ajálták mert azt ki lehet venni amikor kényelmetlen,és állitásuk szerint nem esik ki :P :S:S
2010. júl. 30. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!