Teafaolaj használata?
Sokat olvasgattam praktikákról zsíros korpa és gyorsan zsírosodó haj ellen, és most úgy döntöttem, kipróbálok egy párat egyszerre.
Tegnap a következőképp mostam meg a hajam: samponba szódabikarbónát kevertem, belemasszíroztam a fejbőrömbe, aztán a második adag samponhoz teafaolaj, szintén fejbőrbe masszíroz, majd almaecetes öblítés, aztán egy sörös öblítés.
A helyzet az, hogy ma reggelre a tövei már kicsit zsírosak, én arra gondolok, hogy sok lehetett a teafaolaj? Vagy nem samponba kéne tenni, hanem öblítőként használni? 5-6 cseppet tettem egyébként bele.
A másik meg, hogy elég vékony szálú a hajam, vártam volna ettől egy kicsit jobb volument, de szerintem még rosszabb lett annál is, mintha simán samponnal mostam volna meg. :D
Amúgy kinéztem már a cassia port (színtelen hennát), veszek is, ha találok valahol, erről esetleg valakinek valami tapasztalat, javaslat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!