Hányszor kell megcsinálni, hogy működjön?
Az előzőhajmosásnál kipróbáltam egy korpaellenes "pakolás" szerűséget és nem igazán hatott, vagyis csak eleinte, szerintetek hányszor kell alkalmaznom, hogy érjen valamit?
Én 5 cseppet használtam, mert nem erről az oldalról olvastam, és fél óráig hagytam fennt (mert azaz oldal ugy írta). Ti mit gondoltok?
azt tudtad, hogy a teafaolaj erősen szárítja a bőrt? Tehát azzal hogy rajta hagytad fél órára pont hogy még jobban szárítottad a fejbőröd. Nem lett volna szabad eddig.
Én a hajbalzsamba (új flakon, tele) csepegtettem bele kb 5-10 cseppet minden használatkor felrázom és ennyi mennyiség is segít hogy szebb legyen a haj. De! nem reklám hanem tény: van az a kék sampon, a selsun blue, 2-3 alkalmas használat és rendbejön a hajad, nagyon drága de nem véletlenül az. Ha viszont ez sem mulasztja el (kétlem) akkor BŐRGYÓGYÁSZAT és kivizsgálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!