Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen bőrszín állna jól?

Milyen bőrszín állna jól?

Figyelt kérdés
Festett csokibarna hajam enyhe vöröses beütéssel, kékeszöld szemem, a bőröm alapból világos sápadt fehér, de nagyon hamar barnulok, kreolra. Szerintetek szolizzak barna legyek, vagy a fehér szebb ezekhez a szín adottságokhoz?
2016. okt. 17. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Valamilyen kép nélkül elég nehéz lenne elképzelni.
2016. okt. 17. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Mennyél szolizni,a bőrrák meg majd remekül menni fog ezekhez a színekhez ; )
2016. okt. 17. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
28%

Egy szép csokibarna hajhoz a fehér és a barna bőr is jól mutat.

Attól függ mennyire vagy a természetesség híve, én mondjuk télen-nyáron látogatom a szoláriumokat, heti több alkalommal, és nekem is barna hajam van, kicsit sötétebb a csokitól. Ha te is szépen barnulsz szoliban, és nem viszed túlzásba akkor szerintem hajrá. A kreol bőr pedig nagyon feltudja dobni, kiemeli a kék szemet.

2016. okt. 17. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
24%

2-ik hozzászólónak üzenném, hogy nem értem azokat az embereket akik azt hiszik, hogy ha valaki szoliba jár az mindjárt bőrrákot kap!

Ennyi erővel strandra se menj nyáron, sőt még a napra se menj ki mert ha valaki hajlamos rá akkor annak nem kell szoláriumba járnia a bőrrákért. Vannak akik soha életükben nem jártak és mégis bőrrákosak, nem azt mondom túlzásba lehet vinni, de vannak nagyon profi krémek pl amik védik a bőrt és majdnemhogy egészségesebb mintha kint a strandon barnulnál naptejjel. Emellett a szoláriumnak nem csak negatív hatásai vannak, téli időszakban meg jól is jön mikor nem süt sokat a nap pl.

2016. okt. 17. 22:04
 5/7 anonim válasza:
58%
A kék-zőőőd. ;)
2016. okt. 17. 22:37
 6/7 A kérdező kommentje:
2es, a mai szoligépek eu szabvány szerint készülnek, és maximum adnak egy "kis" D vitamint, az a nap ami 2016ban süt ránk az ultraviola sugárzás miatt sokkal károsabb, aki hajlamos rá annak tök mind1 aki nem az nem. 5ös! Höhöhö nagyon elmés komment, itt egy keksz érte 🍪
2016. okt. 17. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
kis D-vitamint adnak? lool. nem kell elhinni mindent, a szolizás elég káros és nem is szép a természetellenes szoliszín, pláne télen egy világos szemű, alapvetően világos bőrű lánynak. így még spórolsz is.
2016. okt. 18. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!