Milyen bőrszín állna jól?
Egy szép csokibarna hajhoz a fehér és a barna bőr is jól mutat.
Attól függ mennyire vagy a természetesség híve, én mondjuk télen-nyáron látogatom a szoláriumokat, heti több alkalommal, és nekem is barna hajam van, kicsit sötétebb a csokitól. Ha te is szépen barnulsz szoliban, és nem viszed túlzásba akkor szerintem hajrá. A kreol bőr pedig nagyon feltudja dobni, kiemeli a kék szemet.
2-ik hozzászólónak üzenném, hogy nem értem azokat az embereket akik azt hiszik, hogy ha valaki szoliba jár az mindjárt bőrrákot kap!
Ennyi erővel strandra se menj nyáron, sőt még a napra se menj ki mert ha valaki hajlamos rá akkor annak nem kell szoláriumba járnia a bőrrákért. Vannak akik soha életükben nem jártak és mégis bőrrákosak, nem azt mondom túlzásba lehet vinni, de vannak nagyon profi krémek pl amik védik a bőrt és majdnemhogy egészségesebb mintha kint a strandon barnulnál naptejjel. Emellett a szoláriumnak nem csak negatív hatásai vannak, téli időszakban meg jól is jön mikor nem süt sokat a nap pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!