Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan állapítsam meg a...

Hogyan állapítsam meg a bőrszinemet?

Figyelt kérdés

A fehér és a sárgás tónus közül lesz valamelyik.

Napozni életemben egyszer napoztam, azt is nagy veszekedés után. (Szóval nincs agyonpirított bőröm) Az ereim a testemen kékek, az arcomon lilák. Az ékszeres próba elbukott, mert utálom a sárga és a narancs színt, az arany meg ugyebár sárga. Az ezüst színt jobban kedvelem, meg kipattogok a bizsutól, szóval mindig ezüst fülbevalót hordtam és hordok. A barátnőm pirított, hozzá képest hófehér vagyok. A párom fehér, de hozzá képest meg sárga vagyok. Milyen módszerek vannak a bőrszín megállapítására?

2016. okt. 11. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:

A pirított a kedvenc szavad?

Egyáltalán mit jelent?-Nekem a kétszersült jut róla eszembe.

Fehér bőröd van sárgás árnyalattal- tipikus középeurópai bőrtónus.

Nekem hófehér bőröm van, rószaszínes árnyalattal.

A határon kívül úgyis akkor érdekes, ha nem fehér...

2016. okt. 11. 14:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ez a kedvenc szavam. De akkor mit mondjak arra, aki addig jár a szoliba míg c* barna nem lesz? Már bocsánat. De ismerek olyat, aki már négerbarna, konkréran sötétbarna már, mégis elégedetlen és feketére akar barnulni.
2016. okt. 11. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Agyonszoláriumozott a bőre.

A kenyér az ami pirított.

2016. okt. 11. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Tegyél egy fehér lapot az arcod mellé és nézd meg,ha a fehér a laphoz fog inkább hasonlítani.
2016. okt. 12. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!