Hajgyógyász tud segíteni a hajtöredezésen?
Még nem hallottam hajgyógyászról. Nekem hátközépig szokott lenni, és régebb töredezett volt, nem használtam balzsamot, mert amúgy nem igényelte a mosás. Évente 1-2-szer vágtam a végeit. Másfél éve nagyon tönkrement mert elköltöztem más helyre, ahol nagyon kemény a víz, és ott se használtam balzsamot általában, akkor kikészült teljesen a hajam is, bőröm is. Levágtam rövidebbre, azóta balzsamozom, kímélő, natur samponnal, balzsammal mosom, néha ecetesvizes öblítés, és szinte egyáltalán nem töredezett egy év alatt, meg sokat is nőtt. Nem jött elhiggyem. Meguntam, és kezdett a bőröm megint kikészülni, ezért visszavágtam, de jó érzéssel tölt el, hogy a fodrász gyönyörűnek nevezte a hajamat, ami szerintem teljesen pocsék, rendezetlen, és unalmas.
Amúgy próbáltad 3-6 havonta a töredezéseket levágni? Balzsamot használsz? Talán érdemes lenne ecetes vizes öblítést is próbálni... de ne várj egy alkalomtól csodát... minden változáskor a fejnek, hajnak időre van szüksége amíg megszokja az új helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!