Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajgyógyász tud segíteni a...

Hajgyógyász tud segíteni a hajtöredezésen?

Figyelt kérdés
7 éve próbálom megnöveszteni a hajam, de a vállig érőnél nem nő tovább. Akármit csinálok nagyon töredezik. Mindent kipróbáltam már. Nagyon szeretnék szép hosszú hajat
2016. okt. 17. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Még nem hallottam hajgyógyászról. Nekem hátközépig szokott lenni, és régebb töredezett volt, nem használtam balzsamot, mert amúgy nem igényelte a mosás. Évente 1-2-szer vágtam a végeit. Másfél éve nagyon tönkrement mert elköltöztem más helyre, ahol nagyon kemény a víz, és ott se használtam balzsamot általában, akkor kikészült teljesen a hajam is, bőröm is. Levágtam rövidebbre, azóta balzsamozom, kímélő, natur samponnal, balzsammal mosom, néha ecetesvizes öblítés, és szinte egyáltalán nem töredezett egy év alatt, meg sokat is nőtt. Nem jött elhiggyem. Meguntam, és kezdett a bőröm megint kikészülni, ezért visszavágtam, de jó érzéssel tölt el, hogy a fodrász gyönyörűnek nevezte a hajamat, ami szerintem teljesen pocsék, rendezetlen, és unalmas.

Amúgy próbáltad 3-6 havonta a töredezéseket levágni? Balzsamot használsz? Talán érdemes lenne ecetes vizes öblítést is próbálni... de ne várj egy alkalomtól csodát... minden változáskor a fejnek, hajnak időre van szüksége amíg megszokja az új helyzetet.

2016. okt. 23. 01:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendszeresen vagatom es ezaltal ugyan olyan hosszu mindig. Hasznalok balzsamot de akarmit csinalok nagyon toredezik.
2016. okt. 23. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
talán belülről jön akkor a baj... vitaminhiány, vagy esetleg egészségügyi probléma... arra gondolok, hogy pl. a körmök állapota utalhat betegségekre, s mivel a haj és a köröm kémiailag ugyanaz, ezért azon is meglátszódhatnak dolgok. Egyél nyers zöldséget, gyümölcsöt (ne Tescósat, mert azok szerintem nullát érnek), esetleg tartsál tisztítókúrát, majd utána vitaminozz. Tél beálltával amúgy sem árt.
2016. okt. 23. 20:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen en is erre gondoltam, most megyek laborvizsgalatra ahol a pajzsmirigyemet is nezik.
2016. okt. 24. 09:49
 5/5 anonim válasza:
Én a syoss hajpakolását szoktam használni, ami ilyen fekete kis dobozka szerűségben van, és nem is drága. Azt tedd rá a hajvégekre hajmosáskor, és maszírozd a hajtövekbe(a hajtövekhez ne használj sokat mert akkor nagyon olajos lesz a hajad, viszont a maszírozás segíti a vér áramlását és serkenti a hajhagymákat amitől hamarabb tud nőlni a hajad), és a hajvégeket meg belülről regenerálja(legalábbis ez állt a dobozon :-D) de nekem teljesen bevált, és a seprű szerű hajamat fényessé és egészségessé tette kb. 3-4 hajmosás után.
2016. dec. 16. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!