Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Füllem mellet nagyon sok...

Füllem mellet nagyon sok ilyen apro pici fehér valamik vannak mivel kenjem be hogy el tűnjön? Csak akkor tűnik el ha meg mosakszok utana vissza jön

Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
apró pici fehér mik ? Elszíneződött karikák? bőrdarabok? UFO-k? micsodák ?
2016. okt. 17. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
ilyen apró pici fehér bőrdarabok
2016. okt. 17. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Hm, hámlás akkor ? A barátomnak ilyen van, neki klór allergiája van. Megfürdik, eltűnnek (mert ugye lemossa) de mihint rászáradt a klór újra elkezd hámlani. Neki is a füle mögött intenzíven. Erre bőrgyógyász tudna neked krémet írni :)
2016. okt. 17. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van, de általában mindenhol a homlokom körül. :( hámlik a bőröm. Kemény a víz, lepedéket hagy (ne tudd meg milyen a vízforraló vagy a csap), ráadásul száraz, meleg a levegő is a távfűtés miatt. Én se tudom, mivel lehetne hidratálni. Lepedéket ecetes vízes öblítéssel lehet csökkenteni, de a száradás még mindig fennáll. Fodrász olivaolajas, kókuszolajas pakolást ajánlott, de macerásnak tűnik (írtózom a kencéktől, főleg hajba, minimálisan szükségest használok csak.)
2016. okt. 23. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!