152 cm magas/ 51 kilós lány vagyok és a fenekem tele van fehér és lila striákkal, nagyon taszító?
Nem taszító.
Úgyis a feneked formája számít többnyire. :P
Azért "reped" meg a bőröd, mert nem bírja a "nagyságot".
Sajnos ezek nem fognak elmúlni edzés hatására sem.
Nem szabadott volna engedned, hogy ennyi zsír gyűljön össze a bőröd alatt.
Kedves #6-os válaszoló!
Ez a 40 kg neked mi alapján jött ki? Mert BMI index szerint az már sovány... nekem 50 lenne a normális testtömeg minimuma!, ezt 1 kilóval léptem túl.
A BMI index nem a tényleges testzsír-százalékot mutatja, szóval nem teljesen mérvadó. Hiszen nem mindegy, hogy valaki izmos vagy zsíros, és mindkettőnek lehet ugyanannyi a testsúlya. Sportolóknál például túlsúlyt is jelez a BMI index, hiszen az izom nehezebb a zsírnál.
És sajnos a te tested sem úgy érzékeli, hogy neked ez a normális testalkatod, ezért is van rajtad ennyi stria.
Lehet valaki 51 kiló úgy, hogy szép formás, izmos, sportos alkata van, vagy 51 kiló úgy, hogy csak háj van rajta.
Hiába edzel a fenekedre, a striáid nem fognak attól eltűnni, és kizárólag csak fenékedzés rendszeres sportolásnak sem nevezhető, amit fentebb írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!