Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne sima a puncim?

Hogyan lehetne sima a puncim?

Figyelt kérdés
Borotválom,de annyira nem lesz sima,és látszódnak a kis fekete szőr kezdemények. Gyantáztassam? Akiket képe láttam azoknak olyan sima babapuncija volt. Nekem meg nem sikerül :( van valami szőtrelenítő krém esetleg?
2016. okt. 14. 10:08
1 2
 11/17 kiskivancsi79 válasza:

Baratnomnek en gyantazni szoktam.

Eleinte nagyon lassan haladtunk mert mire megszokta ott a bore mindig egyre tobbet tudtunk leszedni.

mostara mar ott tart hogy 2-3 havonta kell es 2 ora alatt meg is vagyunk vele mert mar gyengek is a szorok meg ritkabb is.

En magamon inkabb a szortelenito habot vagy kremet hasznalok de az ugyan az mintha borotvalnam.

Ha kiprobalod a habot v kremet elotte csak egy kis teruleten probald ki hogy birja-e a borod.

2016. okt. 14. 10:33
 12/17 anonim ***** válasza:
22%
Miert kell annak olyan babapuncinak lennie? Jobb tetszik amikor kicsit szőrös [link] ilyesmi hosszusagu szőr de az egesz puncin
2016. okt. 14. 11:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Minden szempontból jobb a gyanta. Havi egyszer kell végezni és utána 2 hétig garantáltan tükörsima. A serkenő szőr nem szúr, mint borotválás után.

Viszont kell egy jó kozmetikus, mert elég nehéz odahaza saját magadat intim gyantázni elfogadható eredménnyel.

A krémet semmi esetre se ajánlom. Nagyon megviseli a bőrt, nem tartósabb mint a borotva és drága.

Évek óta gyantáztatom magam sose térnék át másra.

2016. okt. 14. 16:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor kipróbálom a gyantát :)
2016. okt. 14. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Én mindig gyantázom és mikor nőni kezd, akkor epilátorral átszaladok rajta v leborotválom. Mikor mensim van, akkor úgysincs szex, olyankor hagyom kicsit megnőni és utána újra gyantázok. Így pasim mindig simán kap meg és nekem a gyantázás megvan kb 20-25 perc alatt, ráadásul már nem is fáj.
2016. okt. 14. 20:59
 16/17 anonim válasza:
50%
Majd én a nyelvemmel kisimítom:)😆
2016. okt. 25. 21:43
 17/17 anonim ***** válasza:
A kepen levő nők puncija sima a photoshopra nem gondoltal?
2016. nov. 4. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!