Mit tegyek ha a tanároknak nem tetszik ha festve van a hajam?
Festve van a hajam lilára egy kicsi tincs bal oldalon a tanároknak nem tetszik mit tegyek???
Tegnap lett lilára festve és még 4 hét kb míg elkezd kopni. Anyit nem akarok várni mert addig piszkálni fognak a tanárok. Gyors és olcsó megoldás kell.
( ha valakinek van ilyen storyja akkor írja le hogy neki mi volt a megoldás )
Gyorsan válaszoljatok
Köszi előre is :)
Az első válaszolóra semmiképp se hallgass. Tény, hogy nem példaértékű, ha egy tanár a többi diák előtt szól be egy másik diáknak, de annó nekem sem illett iskolába mindenféle sminkkel, akármilyen ruhákban járni.
Ami a hajad illeti, ha tényleg kicsi tincs, én a helyedben úgy tűzném a hajam, hogy suliba ne látszódjon, így sulin kívül kiengedheted és hordhatod szabadon:)
Kedves 6-os. Nem tudom te hol élsz, de ez nem így működik egy állami iskolában. Nem akarok felnőtteskedni (én is nem rég jöttem ki a suliból), de ne mondd már, hogy az, akié az iskola, nem mondhatja meg hogy a diákok hogyan járhatnak iskolába. Van egy szabályzatuk, és ha te annak szöges ellentétét teszed, akkor figyelmeztetnek, végül pedig meg is válhatnak tőled. Ne sodord már veszélybe a kérdezőt a válaszoddal.
Egyébként imádom az ilyen tini megnyilvánulásokat, hogy egyedül a világ ellen meg minden, de kicsit gondolkozz már józan ésszel.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!