Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire gáz most a feketés...

Mennyire gáz most a feketés barna haj? Fiúknak mennyire tetszik?

Figyelt kérdés
Befestettem tegnap a hajam csokibarnára de esküszöm totál feketének tűnik...ez is volt a cél. Csak a fekete vagy nagyon sötét most nem divat és kicsit félek hogy amúgy senkinek sem fog tetszeni meg ilyenek. Igazából egy furcsa érzés fogott el ezzel kapcsolatban és csak szerettem volna megkérdezni hogy felesleges-e az aggódásom. A válaszokat előre is köszönöm szépen.

2016. okt. 8. 07:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene.Igazából nekem mindegy milyen színű a haja a lánynak ha tetszik.
2016. okt. 8. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:
6%

Festegessétek csak a hajatokat, roncsoljátok tovább. Körülöttem is minden nő festi, családban is és csodálkoznak, miért szebb s jobb az enyém...

Ahogy a kommentelő is írta: Mindegy milyen a haj színe egy nőnek. Meg lehet bárkinek bármilyen haja-ruhája ha zacskós a feje.

Ha pasit lesel és tetszik kétlem, hogy a hajszíne alapján választod.

Amúgy a feketés hajak sok csajnak nem előnyös.

23-N

2016. okt. 8. 09:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

előző oké hogy a festés roncsolja a hajat, de ha megfelelően ápolják akkor egészséges marad, szóval nem kéne ilyet írni amúgy se ez volt a kérdés.

amúgy meg szerintem a csokibarna nem igazán tűnhet feketének mert van benne valami meleg árnyalat, szóval nem tudom... Mellesleg szerintem a csokibarna szép, meg ha az áll jól, akkor nem hiszem h ez probléma lenne :)

2016. okt. 8. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem tetszik a csokibarna és a fekete haj is.

az meg hogy mi a divat nem mindegy?

nekem volt fekete hajam, amit nagyon szerettem. jó volt hozzá öltözködni is, olyan letisztultnak éreztem. jó alapnak.

2016. okt. 8. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!