Túl egészséges a hajam! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, nem hétköznapi kérdés, de fontos. Nagyon egészséges a hajam, amivel nem is lenne gond. Dús, fényes, puha, nem zsírosodik, a sampon, amit használok remekül bejött. Azonban a probléma az, hogy mivel egészséges nagyon gyorsan nő. Frufrum is van, ezért nagyon zavaró, és nincs pénzem ilyen sűrűn fodrászhoz járni. (Egyetemista vagyok, egyedül bérlek egy lakást.) Valamit tehetnék, hogy ne növekedjen ilyen gyorsan? Vagy az is probléma, hogy mindig levágatom a végét? Vagy nincs összefüggés? Köszi2016. okt. 12. 17:38
1/5 anonim válasza:
Oruljel neki, frufrudat meg tudod magadnak is vagni.. uristen ezek a vilagi nagy problemak.. ha meg nem tudod magadnak egy baratnodet megkered.
2/5 anonim válasza:
Egy frufru igazìtás kb 500 ft...
3/5 anonim válasza:
Nem azért nő gyorsan mert túl egészséges. Jó, részben azért is, hiszen ha nem töredezik le a vége, akkor látszik szépen a lenövés, de azért javarészt genetika is. Nekem is egészséges, mégse nő gyorsan, családi vonás. Egyébként meg rengeteg videó van fent youtube-n hogy hogyan kell magadnak hajat vágni. Vehetsz egy olcsó parókát is, hogy előbb azon gyakorold.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ne vagasd csak felevenkent mert tul eros lesz a hajad es ezert nol gyorsan
5/5 anonim válasza:
A haj azon része, ami "kilóg" a bőrből, halott. Pont semmit nem számít növekedés szempontjából, hogy milyen gyakran van vágva.
A vágás a sérült részektől szabadít meg, így kevésbé törik, és jobban látszik a növekedés. De nem nő gyorsabban a haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!