Hogyan lehetne újra egészséges a hajam? Mi használ elvékonyodott és hulló hajra?
Sajnos az ilyen helyzetekben mindig az olló a megoldás. Ha levágatnád mondjuk vállig érőre, és továbbra is szednél ilyen Biovanne és Revalid meg hasonló kapszulákat, szerintem előbb-utóbb rendbe fog jönni. Nekem is ez volt a megoldás. Másfél éve vágattam alig vállig érőre a hajam, most a hátam közepéig ér, és nagyon szép, fényes, puha. A kasszia pakolás nagyon sokat tud segíteni, talán többet is mint a tojásos pakolások. Nem tömít el semmit a bőrben, de fényesít, puhít és regenerál. Én hennázom a hajam a kasszia mellet. Az én hajszálaim is elvékonyodtak, mostanra viszont, hogy újra megnőtt megint olyanok mint voltak. Én is stresszelős fajta vagyok, a felvételik környékén veszítettem el a hajam kb. egy negyedét. Szerencsére már minden rendben, már az eredeti hullámai is szépen visszatértek. Összességében azt ajánlom, hogy szedj valamilyen homeopátiás gyógyszert a stresszre (én pl. Sedatif PC szopogatótablettát szedtem), és akármennyire is sajnálod, vágasd le rövidebbre a hajad. Sokkal több energia fordítódik a regenerálásra, ha rövidebb. Szedj sok vitamint, de leginkább táplálkozz minél változatosabban, hogy a vitaminbevitel természetesen történjen. És igyál nagyon sok vizet! Sokszor mindenhez az a kulcs. Remélem segítettem valamennyit. Tudom nehéz döntés egy nőnek levágatni a haját, de ha ez az egyetlen ami segít, akkor meg kell lépni. Biztos vagyok benne, hogy hosszabb távon észre fogod venni, hogy javul a helyzet. Sok sikert a továbbiakban! És ne feledd, ne idegeskedj! Vezesd le a stresszt :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!