EZ MELYIK BALZSAM? (többi lent)
Sziasztok elég szokatlan kérdéssel jöttem :) Tudjátok a Garnier color hajfestékekbe szokott lenni ilyen zöld kis tasakba balzsam. Na és amikor még anyukám festette a haját mindig nekem adta belőle és olyan puha szép fényes volt a hajam.
azonban mostmár anyukám leszokott a hajfestésröl ezért nem vesz hajfestéket ami azt jelenti hogy nincs balzsam :( sok fajtát már kipróbáltam de csak az az egy volt jó ami a hajfestékbe volt.
Azért nem fogok venni hajfestéket hogy kiszedjem belőle a balzsamot ezért szeretném megkérdezni hogy nem e tudjátok annak a balzsamnak a nevét ami a garnier color hajfestékekbe raknak. zöld tasakos és az van ráirva hogy után tápláló balzsam 3 táplálő olajjal. Boltba nem találtam olyat :( kérlek segitsetek
nem ismerem, de a leírásod alapján erre tippelnék
3 olaj van benne és még a csomagolása is zöld
menj el egy drogériába és szagold meg, úgy biztos meg tudod állapítani, hogy ez-e az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!