Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampon lenne a legjobb?

Milyen sampon lenne a legjobb?

Figyelt kérdés
Tizenéves lány vagyok nem kulonosebben dus, de nem is vekonyszalu hajjal. Most egy eve hasznalok a Shauma-tol egy barna flakonos sampont+balzsamot, ami elvileg szalkas, szaraz hajra van... Az en hajam sajnos eleg gyorsan zsirosodik, es mivel nincs idom megszaritani, sokszor torulkozoszaraz hajjal alszom el. Emiatt lehet korpas? Es jo sampont hasznalok? Mivel emlitettem hogy gyorsan zsirosodik naponta mosom, alltalaban este, de van hogy reggel, es akkor a reggeli keszulodes kozben szarad meg... Szeretnek velemenyeket, tippeket kerni, hogy mitol lehetne megszebb a hajam, vagy inkabb korpamentesebb... A baratnom azt mondta, hogy o tobb sampont kever ossze, de neki ezt a fodrasza irta fel. Esetleg ilyen is jo lenne, csak irjatok miket kell osszekeverni! Koszonom elore is!

2016. szept. 12. 20:44
 1/5 anonim válasza:
Szerintem probald ki a lidl ből a zőld szinű Cien sampont bekem szaraz a hajam es a sargat hasznalom a zold az konnyen zsiros hajra valo raadasul vegyszer mentes semmi karis cucc nincs benne :)
2016. szept. 12. 21:01
 2/5 anonim válasza:
Bocsika a helyesirasom miatt de teloro vagyok akkor bőven akad belőle :\
2016. szept. 12. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk szakíts időt a hajszárírásra, és nem leszel korpás...

A zsírosodás meg lehet a hormonoktól is, vagy attól, hogy túl gyakran mosol hajat, így a fejbőr kiszárad, és extrán termeli a faggyút, hogy helyrehozza.

Vegyél egy egyszerű normál hajra való sampont fodrászkellékesben, és egy jó minőségű balzsamot.

2016. szept. 12. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Próbáld ki ezt. Nekem is olyasmi hajam van mint neked, mióta ezt használom, elég hetente kétszer mosnom, és egyáltalán nem néz ki gázul.

2016. szept. 12. 21:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, kiprobalom a Lidlset es a garniert is!:)
2016. szept. 13. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!