Szerintetek a hosszú, vagy a rövid haj a divatosabb? Mert nekem hosszú hajam van csak az a baj hogy lelapul. Valami sampont vagy hajhabot tudtok ajánlani?
Ha lelapuló a hajad akkor inkább hagyd meg hosszúnak! Rővidbe eléggé fura lenne!
Hajhabb , sampon, balzsam, stb. meg rengeteg van a piacon amit neked fejlesztettek ki!
nekem is nagyon lelapul és én az avonból használok egy hajhabot
rövidre ezért nem érdemes a hajad levégni föleg ha szép hosszú meg egészséges is...inkább akkor csinálj tépett frizurát vagy tupírozd
szerintem kinek mi áll jól :)
Nekem hajmosás után 3-4. napon szokott lelapulni. olyankor reggel a hajtőre hajlakkot fújok és előredöntöm a fejem. 1-2 percig hagyom h megszáradjon. és kész is :D
Bár ha nagyon hosszú a hajad akkor lehet többet ér a szárítás. próbáld ki :)
2dolgot tudok ajánlani,a lila pantene-t ami dús hajat csinál,na az nekem nagyon bevált,végképp nem lapul tőle a hajam!
és a hajhabok közül minden ami dúsít,és kifejezetten lelapulós hajra van az segíthet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!