1/5 anonim válasza:
Igen. De ha nem hullámos lenne, akkor is ápolatlan lenne, ha kócos.
2/5 anonim válasza:
Nem minden esetben.Sok képen épp előnyös és szép.
3/5 anonim válasza:
Fuh igen eléggé.. Szoktam látni pár ilyet és bár nekem se mindig tökéletesen kifésült de elég durva tud lenni ha így elhagyják.. Persze biztos nem mindig de általánosságban igen. Bármilyen hajszerkezetnél.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem ilyen göndör/hullámos/fura hajam van! :D
Az a gond hogy félek ha göndören hagyom és nem fésülöm ki akkor kezelhetetlen lessz de amikor kifésülöm akkor gyorsan kócosodik
2016. okt. 10. 15:49
5/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen a hajam, megfésülöm, kettőt mozdulok, és máris úgy néz ki, mintha életemben nem láttam volna még fésűt. Ráadásul túl dús is, úgy néz ki a fejem, mint egy sátor. Utálom, de nem tudok vele mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!