Nagyon zsíros a bőröm. Mit használtok ellne?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek...rendesen kezelem a bőröm..bőrgyogyász által felirt krémet is hasznalok, de nem igazan segit. Sminket is csak zsíros börre valót használók. Szóval nektek mi vállt be tényleg hatékonyan..nem olyanra gondolok ami kiszárítja bőrt és utána még rosszabb lesz. Milyen krém segített? Egyébként laroche posayt is használok, de bem nagyon vállik be.2016. okt. 9. 14:34
1/2 anonim válasza:
Szia! Későn írok,tudom de csak most látom a válaszodat. :) Én a Fabulon-tól használom a Mélytisztító arclemosó gélt,meg a Tinitonikot. :) Ezt a kettőt vedd meg rá van írva a gél dobozára is,így hatékonyabb. :) Nekem nagyon jól bevált!! Én a Rossmanban vettem őket,de akár a Tescoban is lehet kapni ott is találtam. :)
2/2 anonim válasza:
Szia:) én gyógyszertári kamillás arcszeszt használok. Egyáltalán nem drága és természetes. Zsíros bőrre nagyon jó, de van külön ami a pattikra is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!