Mit hasznaltok hajvasalashoz hogy szep sima es fenyes legyen a hajatok? (de ne zsiros)
Én is rendszeresen vasalom, és nem használok semmit. A hajcasalóm: Remington Shine Teraphy, és ha kész vagyok a hajam (ami amúgy mikrofonhaj szerű) nyílegyenes és fényes. MIt csinálsz pontosan? Ha így csinálod:
-Alapos mosás
-ALAPOS ÖBLÍTÉS
-Csontig megszárítás
-2-3x átvasalás (csomómentes haj, lehetőleg hajkefével(ha nehéz formázni akkor kis tincsenként))
-FÉSÜLÉS
Akkor valószínüleg a hajtípusodból adódik a probléma. (pl. nem rugalmas és vékonyszálú haj hajlamos a szöszösödésre)
használj ilyen sampont és hajbalzsamot.Régen nekem is olyan volt még a vége is nagyon töredezett volt majdnem levágattam de kipróbáltam ezt előszőr a balzsamot,és tényleg mintha kicserélték volna a hajam már egy hajmosástól,szép selymes és valahogy szép lassan eltünt a töredezett hajvég is,és olyan puha könnyen fésülhető. tényleg próbáld ki. az én hajammal csodát tett azóta is ezt használom,és még az ára is megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!