Hogyan növesszem meg gyorsabban?
-a hajamat
-a körmömet
-mellemet házilag, növesztők nélkül?
Hajra: Nekem ezt a praktikát még anyukám mutatta,mert fénytelen volt a hajam. Verj fel egy tojást egy evőkanál olivaolajjal és egy kis kamillateával. Kend be vele a hajad,tekerd törölközőbe,és hagyd rajta 1 órán át. Utána mosd le. Én egy héten kétszer mosok hajat,így kétszer alkalmazom a pakolást.
Köröm: Erre külön praktikát nem ismerek,csak egy egyszerű trükköt,ami nekem bevált. Én régen sokmindent a körmömmel nyitottam ki, mondjuk a sminkes tégelyeket,stb. Amióta viszont nem erőltetem meg a körmömet sokkal szebb,egészségesebb, és gyorsabban is nő. Szóval kíméld a körmeidet.
Mell: Állítólag ha sok szóját eszel,akkor megnő. Én még nem tapasztalom,de gondolom nem lesz 1 hét alatt tehéntőgyed.
Ezek persze nem biztos, hogy mindenkinél bevállnak,de egyik sem bonyolult,szóval egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!