Hogyan növesszem meg a hajam minél gyorsabban?
Mindig is hosszú hajam volt , kiskoromtól kezdve.
Mostanába mindig egy kicsit rövidebbre vágattam és most már csak mell fölé ér. És ráébredtem nekem elég volt a rövidebb hajból . Kipróbáltam , de valahogy hiányzik a hosszú.
A kérdésem a következő: Hogyan tudnám viszonylag elég gyorsan megnöveszteni? Nem akarok mindenféle műcuccot rárakni lehetőleg. Tehát hajnövesztő szérum meg ilyenek szóba sem jönnek. Hanem ricinus olaj esetleg (bár nem tudom ,hogy az mennyire mű) . Vagy mennyi időközönként kell levágatni a töredezett hajvégeket és mennyit.
Bocsánat , lehet ,hogy hülyén fejeztem ki magam. bármilyen tippet , tapasztalatot elfogadok. :)
Hajnövesztő szer nincs, a ricinusnak sincs semmi ilyen hatása, szóval a legjobb amit tehetsz, hogy ápolod a hajad, nem vasalod, nem ártasz neki, így nem töredezik el a vége sem, és nem lesz szükség vágásra, így nő meg a leghamarabb.
Vágatni akkor kell csak ha töredezik a haj, amíg nincs ilyen gond addig felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!