Rony's kérdése:
Gyorsan zsírosodó haj, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben gyorsan zsírosodik a hajam, kb 2 nap után, hiába használok sokféle sampont amire erre a problémára van, nem segít. Mit tegyek? Nem akarok 2 naponta hajat mosni.2016. okt. 7. 23:01
1/5 anonim válasza:
próbáld ki a száraz sampont. én 4 napot ki tudok így húzni. szerintem előbb utóbb ritkábban is tudok majd hajat mosni.
2/5 A kérdező kommentje:
Használom, több típust próbáltam már, a Syoss és a Batiste vált be, de valami véglegesebb megoldásra vágyok. :)
2016. okt. 8. 00:39
3/5 anonim válasza:
Véglegesebb nincs,sőt jön a sapka még rosszabb lesz.
4/5 anonim válasza:
első vagyok
akkor menj el egy bőrgyógyászhoz, hátha ő tud adni rá valamit.
de rettenetesen sokan szenvedünk ettől, anny környezeti tényező éri a hajunkat, csoda, hoy nem kell naponta 2x mostni.
amire tufsz figyelni, hogy ne bazgeráld kézzel, ne tűrj bele, ha nem muszáj, olyan sampont válassz ami szilikon mentes, sokszor jobbak az olcsó, agyinak tűnő samponok, nekem sokáig a wu2 használt... most jelenleg a garnier fructis citrus detoxot használok ami zsíros és korpás hajra jó. ezzel én eléggé meg vagyok elégedve. ja! és a balzsamokat felejtsd el, maximom a hajad végére használd! válassz ki egy sampot és használd huzamosabb ideig
5/5 A kérdező kommentje:
Wu2-t én is használtam, de amint megszokja a hajam minden kezdődik előröl. Csináltam azt is hogy minden alkalommal más más sampont használtam, hogy ne szokja meg, de attól korpás lett a hajam.
2016. okt. 8. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!