Narancsbőr eltüntestése beavatkozással?
Figyelt kérdés
sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy a narancsbőrt , hogy tudnám popsiról és combról eltüntetni? Genetikailag vagyok ilyen, mindennap sportolok, 2-3 liter vizet iszok és nem vagyok tulsulyos. Vegetáriánus étrendre tértem át 1 hónapja. tehát viszonylag egészségesen élek , de ez a fránya narancsbőr ott van és borzasztóan zavar!! Beavatkozás ( pl.: Zsirbontás, műtét, krémek ,lézer ) akármilyen mód rá ami hatásos? Az ár nem számít....valaki segísen légyszives, nem találtam olyat ami tényleg látványos és tartós. köszönöm nektek ! Negativ kommentek kiméljenek !2016. okt. 7. 19:55
1/6 anonim válasza:
A beavatkozást felejtsd el!!
Az, hogy mit sportolsz, azt nem írtad le, a sportolás így meg elég tág fogalom!
A kardió és aerob edzés csodákra képes. Menj le futni, ugrálj sokat, menj szaunába.
Nincs olyan, hogy valaki genetikailag narancsbőrös, ez nevetséges.
A narancsbőr a sok felgyülemlett sz..r miatt alakul ki.
Az, hogy most vega vagy 1 hónap óta az nem jelent semmit. Mivel előtte húst ettél, ami elég sok salakanyagot termel a szervezetben és emiatt a kötőszövetek elgyengülnek.
Édességet meg remélem nem eszel.
Végezz hideg meleg vizes váltott zuhanyt az adott területen.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod! Pedig nagyon sok helyen olvasom hogy ez "genetika" es hogy 40kgosan is van narancsbor stbstb .... edesseget nagyon ritkan eszek , a futas teszi ki a legnagyobb reszet a sportnak es belecsempeszek egy kis sulyzosat is . A husra visszaterve , csak csirket es pulykat ettem de arra is "rauntam" ezert nem volt nehez vegara at allni . Sose ettem disznot , marhat , halat stb....
2016. okt. 8. 08:25
3/6 anonim válasza:
Kozmetikában csinálnak,beszéld meg a kozmetikussal melyik lenne neked a legjobb.
4/6 anonim válasza:
Szia!A narancsbőr részben lehet genetika, de még nagyon sok minden közrejátszik: helytelen táplálkozás, kevés mozgás, folyadékfogyasztás, rossz keringés, vitaminhiány, gyógyszerek mellékhatása stb.Az nagyon jó, ha sportolsz és sok vizet fogyasztasz.segíthet a hideg-meleg váltózuhany, a masszászs is, a helyes táplálkozás, vitaminpótlás, keringés javítás. Sok minden praktikát találhatsz a neten.Van egy jó narancsbőr elleni tekercselő készlet, amit kényelmesen otthon is tudsz használni, a bőrödet is ápolja és egy óra alatt már 1-2 centi le szokott menni és a bőrön is látszik, érződik, hogy simább.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó kettő ! utolsónak a részletes kifejtést is :) a zuhanyt kipróbálom, illetve priviben eltudod küldeni a tekercselős eljárás nevét , vagy hol tudom megszerezni? köszönöm nektek!
2016. okt. 9. 11:11
6/6 anonim válasza:
Szia!Ha gondolod és adsz priviben egy email címet, akkor elküldöm a leírását és a további részleteket meg egy előadást is róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!