Holnap visszaszőkítik a hajam, mire számítsak?
Egy évig teljesen szőke volt a hajam, múlt héten balayage ombrét csinált a fodrász, de nem tetszik..tövétől kb 2-3 cm barna
Holnap visszafestetem az egészet szőkére mert nagyon nem tetszik
Mire számítsak, narancssárga lesz a barna rész? :S
Hova festitek ennyire a hajatokat?
Ezér döglik meg a haj szerkezetetek...
Nem festem/egyévbe talán 3x vasalom és mindenki azt hiszi valamit használok biztos...pedig a kézre eső tusfürdővel mosom ><
2 parókára való hajat ritkitottam le pár hónap alatt.
Tedd le a festéket, ha fiatal vagy.
Egészség szempontjából egyet értek az elsővel viszont! Nagy álmom volt az igazán hosszú haj, ennek érdekében én se kezeltem hővel, nem festettem éveken át.. Semmivel nem lett egészségesebb vagy hosszabb a hajam. Végül annyira meguntam az alapszínem, hogy megint festeni kezdtem.
Kérdező! Ha csak 2-3 centi barna akkor szerencséd van. Mivel a hajtöveknél van a legmagasabb hőmérséklet és a szőkítő hőre aktiválódik csak igazán ezért az első alkalomra szőke leszel. Ne izgulj!
köszi a kommenteket, bár egyik sem épp a kérdésemre irányult igazán
24 évig nem volt festve a hajam, tavaly már derekamig ért a barna egyenes lobonc
Meguntam. Szőke lettem, imádtam. jobban is állt, szebb vagyok így. ennyi :D
Most éppenséggel csak a hátam közepéig ér annyira nem halok bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!