Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A henna hajfesték befogja a...

A henna hajfesték befogja a fejbőrt is?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni a henna alapú természetes hajfestéket, ami ugye bár nem olyan sokáig tartós, de nem rocsolja a hajat. Mivel kevés fodrász foglalkozik ilyesmivel (az enyém sajnos nem) ezért ugye otthon kell megcsinálnom magamnak. De a henna az ugyebár testfestésre is alkalmas, és érdekelne, hogy ha használom, akkor az egész fejbőröm vörös lesz? Na meg szemöldök festésre is lehet elvileg használni. De akkor meg hogyha az megfogja a bőrt akkor nagyon csúnya lesz. Valaki aki használ vagy használt hennát lécci válaszoljon minél hamarabb!

2016. okt. 2. 20:52
 1/5 anonim válasza:
38%
Szia. Nekem volt már hennával festve a hajam nem is egyszer és bizony a henna minden alkalommal beszínezte a bőrömet is. Ha óvatosan fested be. Ügyészt arra ,hogy ne nagyon menj ki a "hajvonaladból" akkor annyira nem észrevehető és kb 2-3 nap után lekopik. Fürdéssel, bőrradír, ilyesmi. Viszont a henna magán a hajon is kopik tehát pár hét múlva már nem lesz olyan élénk színe mint az elején. Viszont mivel a henna növényi anyagokból készül még jót is tesz a hajnak.
2016. okt. 2. 23:43
 2/5 anonim válasza:
Előző kommentelő vagyok. Sajnálom az esetleges nem odaillő szavakat. Telefonról írtam és hát drága telefon minden szót kiakar javítani. Valamint remélem megértetted amit írtam mert a fogalmazásom 0 :D
2016. okt. 2. 23:45
 3/5 A kérdező kommentje:
:D köszi. igen megértettem...te csak a hajadat festetted vele vagy szemöldököt is?
2016. okt. 3. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Először is kérdező és első válaszoló: az igazi henna nem kopik. A többi meg csak vegyszeres szr ami a henna lényegét (hogy természetes) semmisítené meg ugye... Én évek óta hennázom a hajam és van amikor 1-2 évet is kihagyok - nem kopik le...

Amúgy meg egyrészt a hennát nem a fejbőrödre kened, másrészt meg egy kicsit talán narancsos árnyalatú lesz a bőröd de ezt senki nem fogja észrevenni, még te is csak akkor ha nagyon nézed és hamar elmúlik.

Amúgy meg tudtommal a bőrfestéshez nem ugyanazt a hennát használják amit a hajhoz...

2016. okt. 4. 00:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, második válaszoló. Megtudnád mondani, hogy te milyen márkájú henna hajfestéket használsz? Én minden oldalon eddig azt olvastam, hogy egy 5-6 hajmosás után megkopik a színe, és fokozatosan elhalványul. Szuperkirály lenne, ha tényleg mondjuk 1 éven keresztül ugyanolyan maradna.
2016. okt. 5. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!