Colour b4 kérdések? (Lent)
Leszedi a festéket... a hennát nem biztos, az más. Nem roncsolja a hajat, ez nem szőkítő.
Világosabb festékkel hiába festenéd a hajad, nem lenne világosabb, csak a hajtövek.
A hennát nem szedi le, ez benne is van a leírásában. Én lassan 3 éve folyamatosan festettem a hajam vörösre, és most szerettem volna visszaváltani az eredeti hajszínemre, de tudtam, hogy nem lenne türelmem megvárni, míg lenő.
Múlt héten csütörtökön vettem, rögtön k is próbáltam, várakozással, öblítéssel együtt kb egy másfél órás procedúra az egész. Eleinte sokkaltam az árát (3500 ft), de megérte szerintem, teljesen az eredeti hajszínemet kaptam vissza, amiben egyébként is volt egy minimális vörös, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni, hogy a radírtól van-e.
Egyébként a hajfestékek között keresd, szürke dobozban. (De a henna miatt gyanítom, hogy neked nem lenne hatásos) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!