Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nőtt le ennyire gyorsan...

Miért nőtt le ennyire gyorsan a festék a hajamról?

Figyelt kérdés
Pontosan egy hete voltam fodrásznál egy nagyon jó hírű szalonban, nem is mondom, elég drágán csináltak nekem balayage hajat, de nem is vártam olcsóbra, hiszen manapság, ha jó hajat szeretnél meg kell fizetni az árát. szóval balayage hajat kértedm, de mivel élettelen a hajam, így kértem, hogy a tövét is fesse be, be is festette gesztenyebarnára és 1 hét után már le van nőve... matrix termékekkel dolgoznak, azt hallottam, hogy az elég jó. nem értem.. utoljára hamvasitó samponnal mostam hajat, mert a végét pedig szőkére festették, és hogy ne sárguljon be, mint az előző festésemnél. azon gondolkoztam, hogy az okozta-e a problémát. tudtok esetleg valami elképzelést mondani mitől lehet... mert NEM HISZEM EL, hogy kidobtam egy csomó pénzt arra, hogy még 1 hétig se birja ki... :(

2016. okt. 1. 01:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A hajad nő gyorsan, így hamarabb látszik az is, hogy a festék "lenőtt"
2016. okt. 1. 07:50
 2/5 anonim ***** válasza:
A festék a hajaddal együtt nő...
2016. okt. 1. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen-igen. A hajad nő elképesztően gyorsan.:D

Festesd be a lenőtt részt, az nem lesz olyan drága és sokan csinálják így.:)

2016. okt. 1. 09:55
 4/5 A kérdező kommentje:
En is gondoltam erre, hogy a hajam none ennyire gyorsan... Nagyon durva. Tudzam, hogy gyorsan no, de hogy 1 het alatt kb ennyit, nem gondoltam volna. Koszi a valaszokat :)
2016. okt. 1. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Na álljunk meg egy szóra. Komolyan azt gondoltad, hogy a festék nő?
2016. okt. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!