Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Napozós lányok ti mikor...

Napozós lányok ti mikor kezditek a napozást? Már tavasszal?

Figyelt kérdés
Mindent kérek, mikortól mennyit, mennyi időnként, tippek, trükkök. Köszi
2010. ápr. 24. 15:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én kertes házban lakom, és amikor kisüt a nap, meleg van, lehet rövidujjúban és rövidnadrágban járkálni, akkor már néha-néha kifekszem a napra a teraszra kb 1 órára.
2010. ápr. 24. 15:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Én is kertes házban lakom. Na akkor már várom a rövidnadrágos időt, mert hulla fehér lettem a télen :(
2010. ápr. 24. 16:00
 3/12 anonim válasza:
Azért csak óvatosan, mert már most is eléggé magas az uv sugárzás és ez nem játék.
2010. ápr. 24. 16:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen úgy tervezem, hogy óvatos leszek. Tanultam a barátnőm hibájából.
2010. ápr. 24. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
37%
énmár télen ........ menj szoliba egyszerűbb mint 15 fokba napozgatni meg várnni, hogy na ugyan ki süt e öt percre a nap.....a szolitól se halsz meg hamarabb mint amúgy mondjuk nekem oszt mindegy mit csinálsz
2010. ápr. 24. 19:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Te biztos fiú lehetsz, aki szolizni jár..-.- hogyha ilyen hülyén fogalmazol. Egyébként meg fogadtam egy másik hullafehér osztálytársammal, hogy ki lesz barnább szeptemberre, és a mesterséges barnulás tiltott. :D
2010. ápr. 25. 08:44
 7/12 anonim ***** válasza:
54%

én kiszoktam feküdni a erkélyen a napra, kb 12-1ig süt ide a nap, addig napozok amíg bírom. de éncsak nyáron szoktam, mert most még ge-ci hidegvan ahhoz h én ott feküdjek fürdőruhában.

amúgy mostanában engem rphadul nem fog meg a nap. emlékszem régebben 10 pőerc is elégvolt a napon, és szép barna színem lett, nyáron meg egy hátig órákat döglöttem a vízparton és alig lett mi szinem. elb@szódott már a nap is:S

2010. ápr. 25. 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:
énis nehezen barnulok mostanság :S
2010. ápr. 25. 14:08
 9/12 A kérdező kommentje:
én is pár éve tök szépen lebarnultam, elég rövid idő alatt, most meg dupla annyi idő se elég :S
2010. ápr. 25. 14:19
 10/12 anonim ***** válasza:

"elb@szódott már a nap is"

ez rohatjó:D

2010. ápr. 25. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!