Ez kitesz egy napozást?
Figyelt kérdés
Ha napi 1-másfél órát melózok a kertbe mennyire fogok lebarnulni?Már kezd vmi színem lenne de például a karom alja hóvehér...Illetve ha melózok akkor mindenhol lebarnulok?V. csak a vállam meg az arcom?2011. jún. 2. 09:46
1/3 anonim válasza:
csak a vállad meg az arcod,esetleg a lábad.ahhoz h egyenletes színed legyen,fürdőruhában kéne kifeküdnöd és 1 óra múlva megfordulnod a hasadra,ezt kb 2-3 naponta...
2/3 A kérdező kommentje:
Értem:) És hallottam, hogy ha eszek répát akkor barnább leszek...Van még ilyen?, mert a répa nem a kedvencem:)
2011. jún. 2. 10:02
3/3 anonim válasza:
Én mondjuk ezt nem hallottam még,de az nem azt jelenti,hogy nem igaz...Ilyesmi praktikákat nem ismerek,a lényeg,hogy ésszel napozz,mindig használj napvédő krémet és délután 2-3ig ne nagyon feküdj ki.Utána gondoskodj a testápolásról is...Jó barnulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!