Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van hogy nem fogja meg...

SomeoneWithHalo kérdése:

Miért van hogy nem fogja meg a hajam felül? :o

Figyelt kérdés

4 évig szőke voltam , most már platinával festem( palette ) , és szép őszes színű alul a hamvasítónak köszönhetően , de felül kb 10 centin csak sima szőke ,festés után se fogja meg a platina. Tud valaki segíteni mitől van ez?:S

Illetve, igaz hogy a palette festék árt a hajnak?

2016. szept. 29. 22:37
 1/1 anonim ***** válasza:

az egyik leggagyibb minőségű festék a palette...

hogy felül mért nem fogja meg olyan színűre ?

Nem tudom milyen az alaphajszíned de valósznüleg sötétebb... és ezért nem. mivel a többi hajadon már jó sok réteg szőke festék van azt azért fogja be úgy ahogy, a frissen lenőtt hajat meg nem, mert hogy annak még a kémiai szerkezete nincs megpontva annyi réteg hajfestékkel.

Nem tudom hogy fested a hajad.... de mindenképp csak a lenövést fesd be, ... és azt hagyd rajta esetleg picit tovább, a hajad hosszán esetleg az utolsó 6-8 percben fésüld végig, de nyilván nem a hossza a lényeg ami már amúgy is szőke, hanem a töve.

2016. szept. 30. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!