Mit gondoltok erről a szőke hajszínről? (kép lent) Milyen?
* [link]
* [link]
Barna az eredeti hajszínem.Volt már teljes szőke is és jól állt.Nem szeretném ha 2hetente festetni kellene.
Az alja milyen színű lehet? A teteje melíros?
aki szőkére vetemedik, az 90%-ban a divat miatt csinálja. Nekem is volt szőkés-barna de utáltam... most eredeti a hajszínem és jobban érzem magam így.
hát amire te gondolsz... szerintem a fele műhaj, mindenféle árnyalat van benne... olyan mintha kopna a festék, de még sem...
nekem nem tetszik, egyáltalán nem önmagát adja az ember, ha a divatmagazin, a barátnők és egyéb manipulatív dolgokat vesz figyelembe :(
Lehet kinézki jól úgyis, ha nem mindig a magazinokat lapogatod. Hidd el, rám még nem volt panasz :)
Nekem is barna most a hajszínem(nem eredeti),de szeretek néha egy kicsit újítani (voltam már minden hajszínű).
Keresgéltem és ez tetszett-kíváncsi vagyok,hogy másoknak mi a véleménye, esetleg csináltatott-e már valaki ilyet.
Sok hasznos tanácsot és véleményt lehet így kapni.
Légyszives ne offoljatok!Kérdeztem valamit,amire választ szeretnék kapni.
A kérdés NEM az volt,hogy miért festeti valaki a haját/miért akar új hajszínt/honnan talál képet a frizurájához/stb.
Aki nem tud normális választ,az inkább ne írjon. Aki tényleg a kérdésemre válaszol,annak nagyon szépen köszönöm!
első vagyok: én leírtam milyen a haja :D
am komolyan ilyen csúnyára akarod?
ja, és nekem is sok féle színű volt a szőkétől a liláig...(változatosság, na persze a hajadnak inkább szenvedés...)
de az eredetinél akkor sincs szebb!
bocsi az offolásért :D
miértenm mutatod meg a képet egy fodrásznak!
egy jó tanács ne tedd tönkre a hajadat a szőkével! az eredeti hajszín mindenkinek jól áll! ápold inkább a hajad mint tönkre teszed utánna majd pár év múlva meg parókát veszel emrt olyan gyatra lesz a hajad!
Amúgy meg igen a teteje melíros, az alja meg szerintem sötét barna!
"nagyon kihívó,te biztos nem vagy már szűz..."
Ennyi idősen azért kicsit baj lenne, ha még szűz lennék(kivéve,ha apáca lennék)
Miért lenne kihívó? Nem öltözködöm vagy viselkedem kihívóan. Ha ezt nézed: a barna nagyon visszafogott szín,de nem egy olyan embert tudnék felsorolni,aki ennek ellenére tényleg kihívó (pl Angelina Jolie barna és Ördög Nóra is,de ennek ellenére 2 külön kategória)
OFF!
A hajszínnek semmi köze a viselkedéshez.-.- És attol még lehetne szűz.:"DD
Amugy szerintem nagyon szép.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!