Nagyon izzadok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok.Ugye pubertás meg minden.Eléggé izzadok,mindig foltos a ruhám.Valami jó dezodor?Eddig Fa-t használtam de váltani szeretnék.Házi praktika?2016. szept. 28. 15:22
1/9 anonim válasza:
Legjobb izzadádgátló márka szerintem a Rexona vagy Nivea, az utóbbiból a golyós izzadásgátlókat ajánlom az érzékeny bőrre valót.Meg régebben volt valami gyógyszertári folyadék is :DD nem tudom a nevét...az is használt.Menjetek be egy gyógyszertárba és ott elmondják mik vannak.:)
2/9 A kérdező kommentje:
És a Rexonából melyek jók?Nivea illatait nem szeretem. :D
2016. szept. 28. 15:45
3/9 anonim válasza:
Nekem nem jött be semmilyen drogériás márka. Ugyanúgy izzadtság. A gyógyszertárban vettem exodort, az segített.
5/9 anonim válasza:
Egyes a Solutio antisudorica (szolúció antiszudorika) oldatra gondol. Olyat vegyél, mert a bolti exodorok és társaik alapja is ez, csak 5-ször drágábbak.
6/9 anonim válasza:
Köszi utolsó, ezt én se tudtam!
De az exodor se bolti, az is gyógyszertáros, ezer forint körül van.
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Igazság szerint,kissé félek ettől a cucctól.Hallottam róla rosszakat.
2016. szept. 29. 17:03
9/9 anonim válasza:
A Fa-ban meg (és szinte mindegyik illatos dezodorban) alumínium-klorohidrát van. Az sem egy kifejezetten ártalmatlan vegyület.
Kipróbálhatod ezeket a timsó izzadásgátlókat. Egy tömb, amit nedves bőrön kell alkalmazni.
Drogériákban kapsz, ezt a Crystal Deo-t azt hiszem Rossmannban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!