Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon izzadok. Mit tegyek?

Nagyon izzadok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok.Ugye pubertás meg minden.Eléggé izzadok,mindig foltos a ruhám.Valami jó dezodor?Eddig Fa-t használtam de váltani szeretnék.Házi praktika?
2016. szept. 28. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Legjobb izzadádgátló márka szerintem a Rexona vagy Nivea, az utóbbiból a golyós izzadásgátlókat ajánlom az érzékeny bőrre valót.Meg régebben volt valami gyógyszertári folyadék is :DD nem tudom a nevét...az is használt.Menjetek be egy gyógyszertárba és ott elmondják mik vannak.:)
2016. szept. 28. 15:39
 2/9 A kérdező kommentje:
És a Rexonából melyek jók?Nivea illatait nem szeretem. :D
2016. szept. 28. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be semmilyen drogériás márka. Ugyanúgy izzadtság. A gyógyszertárban vettem exodort, az segített.
2016. szept. 28. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
* izzadtam
2016. szept. 28. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyes a Solutio antisudorica (szolúció antiszudorika) oldatra gondol. Olyat vegyél, mert a bolti exodorok és társaik alapja is ez, csak 5-ször drágábbak.
2016. szept. 28. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Köszi utolsó, ezt én se tudtam!

De az exodor se bolti, az is gyógyszertáros, ezer forint körül van.

2016. szept. 29. 07:59
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Oké, kicsit túloztam, de még így is több száz forinttal olcsóbb :)

2016. szept. 29. 08:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazság szerint,kissé félek ettől a cucctól.Hallottam róla rosszakat.
2016. szept. 29. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:

A Fa-ban meg (és szinte mindegyik illatos dezodorban) alumínium-klorohidrát van. Az sem egy kifejezetten ártalmatlan vegyület.

Kipróbálhatod ezeket a timsó izzadásgátlókat. Egy tömb, amit nedves bőrön kell alkalmazni.

Drogériákban kapsz, ezt a Crystal Deo-t azt hiszem Rossmannban.

[link]

2016. szept. 29. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!