Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Brutálisan izzadók! Milyen...

Brutálisan izzadók! Milyen natúr kozmetikumot használtok?

Figyelt kérdés

Évek óta küszködök a borzasztó izzadás adta problémával. Nem szagos, de hatalmas karikák vannak a hónaljam alatt télen-nyáron. Nem érdekel a Solutio Antisudorica, meg van róla a véleményem. Ha valami brutál erős nem natúr dezodort tudtok, az is oké, bár nem véletlen szeretnék natúrkozmetikumot, csak én abban nem találtam olyat, ami meg is szünteti a foltjaim :(

Mielőtt valaki jönne a szokásos dumákkal, természetesen fürdök, borotválkozok, edzek, egészségesen élek, minden oké, csak hormonbeteg vagyok, bár nem hiszem, hogy az izzadás amiatt lenne. Ha mégis, akkor sem szedek több tablettát, mert évekig nem használtak a problémáimra, viszont minden mellékhatást sikerült produkáljak.

Bizakodva várom a válaszotokat,

egy elkeseredett lány

2015. márc. 20. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor a botoxos megoldás marad.

Azt szabad kérdezni, hogy mi volt az Antisudoricaval?

Meg a másik, hogy azért ne add fel. Mászkálj pszichológusokhoz egyik csak jó és attól, hogy az eddigi szerek nem használtak még lehet, hogy vár Rád egy jó gyógyszer.

2015. márc. 20. 09:52
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm a választ és a biztatást.

A S. A. biztos nagyon jó, sok embernek, de nekem nem vált be. Iszonyatosan egészségtelen, még ha csak havi egyszer-kétszer használja is az ember. Én nekem többet kellett használjam, sajnos, és bár az elején nagyon jól megszüntette az izzadásom, két hét után már semmit nem ért. Abszolút úgy használtam, ahogy ajánlotta az orvos, vizes vattával, hintőporral, blabla, de mégsem.. Sőt, ami nagyon rossz volt, hogy szétmarta a bőröm, kékes-lilás, majd barnás lett tőle a hónaljam. Annyira érzékeny lett a bőröm a végére, hogy nem hogy szőrteleníteni nem tudtam, de még az is fájt, hogy a felső hozzáért. A legrosszabb akkor volt, amikor még izzadni is elkezdtem tőle.. Hát, nem tudom, nálam miért nem működött, de ha valakinek nem ilyen brutális izzadós problémája van, biztos megszünteti egy-két nap alatt a problémát, és nem kell ilyen mérget használjon az ember, ja meg aztán.. nem fogja így szétmarni :D

2015. márc. 20. 10:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Botoxos megoldásról tudnál írni bővebben? Én csak negatívat hallottam róla.. tényleg működne? És mennyire veszélyes?
2015. márc. 20. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Semmi közvetlenebbet nem tudok a botoxról, csak ami a neten van. Én nem félnék tőle...

Igen a SA aluminiumot tartalmaz, szerintem azért lettél barnás, mint a tomföld :)

2015. márc. 20. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:

hát ha brutálisan izzadsz, akkor natúr cucc szerintem nem fog segíteni. az én tapasztalatom ez. én nem az antisudoricát, hanem az exodort használom. ez is alumíniumos, amit tudom, hogy sokak nem akarnak használni, de csak ez tudja hatásosan megszüntetni (vagy inkább elnyomni...) az izzadást. nekem soha semmilyen problémát nem okozott. heti 1-szer kell használnom. hidratáló krémezem minden este, és borotválás után nem használom, így nem lettem soha piros, kiütéses, vagy elszíneződéses.

a botox az olyan, hogy befecskendezik, és ugyanígy eltömíti a pórusokat. csak nincs benne alumínium.

azt azért meg kell jegyeznem, hogy lehet, hogy veszélyes az alumíniumsó, de egyébként nincs róla bizonyított kutatás, csak felvetették a dolgot. szóval nem biztos, hogy veszélyes. én csak ezzel tudok élni, ez van. : (

2015. márc. 20. 18:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ki fogom próbálni az Exodort! Még nem hallottam róla, pedig mi óta küzdök a problémával... :O Hátha :))
2015. márc. 20. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
A párom szenved ettől, ő is Exodort használ, illetve a Mollis is jó volt neki, bár az kicsit enyhébb, mint a többi.
2015. júl. 16. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!