Lányok! Nem féltetek az első hajfestéstől? Nem zavar, hogy mindig festeni kell, mert elkezd lenőni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 24. 14:05
1/11 anonim válasza:
Miért kellene utána mindig festeni ?
2/11 A kérdező kommentje:
Le is növesztheted de az csúnya ha felül barna a többi része meg szőke pl nem?
2016. szept. 24. 14:09
3/11 anonim válasza:
Nem féltem. Eszembe sem jutott, hogy gond, hogy újra kell festeni, hisz ezzel jár.
4/11 anonim válasza:
Nem féltem, mert nagyon akartam változtatni. Aztán pár évvel később, rájöttem, hogy az eredeti hajszínem jobban tetszik. Úgyhogy most azzal élek már vagy 8 éve, már őszül is itt-ott, de ez is a részem, és szeretem :)
5/11 anonim válasza:
Szerintem kezdetnek ne válassz olyan hajszínt, ami több, mint 3 árnyalattal világosabb a sajátodnál, főleg, ha ennyire félsz. :)
6/11 anonim válasza:
Dehogy féltem. Az meg hogy havonta kell festeni a tövét, néha zavaró ja, hogy most ki ér rá befesteni meg mikor stb. :D De amúgy imádom a színét.
7/11 anonim válasza:
Ha félsz a tartós festéstől, van más megoldás is. Érdeklődj fodrásznál, vagy drogériában.
8/11 anonim válasza:
Na,én pl. 16 éves koromra megőszültem. Engem az zavart,h folyton ezzel állítittak neg,h nini,tini,és ősz. Eredeti hajam barna, olyanra festettem. Havi 1x kell a tövét festeni,évi 1x festetem át fodrásszal az egészet.
9/11 anonim válasza:
Nem féltem.Kellett volna.Már kb 2 éve várom hogy visszakapjam az egészséges, természetes hajam.Mindjárt vége hál istennek már csak pár hónap.16/l
10/11 anonim válasza:
Sose festettem, és ennek egyik oka pont az, hogy akkor már mindig festeni kéne, különben hogy nézne ki.
De még inkább visszatart tőle az, hogy a hajfestékben levő millióféle mű cucc milyen könnyen bekerülhet a szervezetbe a tök vékony hajbőrön át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!