Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az baj ha mindennap mosok...

Az baj ha mindennap mosok hajat? 14/L

Figyelt kérdés

Mivel elkezdődött a suli kénytelen vagyok úgy beállítani a hajam ha mindennap megmosom. Ez baj lehet? Valaki azt mondta hogy nincs vele semmi baj ha megfelelő a sampon.

Head&Showders sampont használok. +Hétvégén rakok fel hajpakolást is /tojás,méz/

Persze hétvégén nem mosom meg csak ha hajpakolást rakok fel. De ha épp lustizok hétvégén akkor szombaton se vasárnap se mosom meg a hajam :)

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2016. szept. 21. 21:16
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem tesz jót neki. eleve a hajszáritás nem tesz neki jót, pláne ha közben formázod is. egyébként szerinem teljesen felesleges is, anélkül is be lehe állítani a hajat, és mellesleg egy csomo idö is. de te tudod
2016. szept. 21. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
8%
A H&S el nem tesz jót a minden napos haj mosás, mivel van egy erős savas kemhatása, hogy tényleg faszán elpusztítása a korpat, ki fogja marni a fejborod ---> piros lesz éget és viszket
2016. szept. 21. 21:25
 3/10 anonim ***** válasza:

az összes nagy nevű kozmetikum egy rakás sz..r, nézd meg, hogy mennyi mesterséges egészségtelen összetevőkből állnak.

használj természetes összetevőjű kozmetikumokat.

heti 2 hajmosás meg bőven elég

ha minden nap mosol haja, az káros lesz neki

2016. szept. 21. 21:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Az előttem lévők mindent leírtak.

Valóban egyáltalán nem tesz jót a hajnak.

Én heti 1x mosom, és pont elég.

A szárítás eleve nem tesz jót a hajadnak a hő miatt (gondolom nem természetesen szárad meg ilyen hidegben). Plusz még jobban fog zsírosodni és töredezni is.

Ha annyira mosni szeretnéd a hajadat, akkor elég heti 2x is.

2016. szept. 21. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja, plusz időhúzás is.. :) feleslegesen.

Előző voltam.

2016. szept. 21. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

ÉN, ÉN, ÉN, ÉN...

Tök mindegy, kinek mennyi elég, az nem a kérdező feje.

Amióta egyedül fürdök, mindennap mosom, semmi baja. Heti 6x edzek, folyik rólam a víz, a jóisten sem tudna lebeszélni arról, hogy dzsuvásan menjek akárhova.

2016. szept. 21. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:

6#-os: nyilván jó a genetikád. De nem mindenki olyan, mint te. Kivételes ember vagy, hiszen a legtöbb embernek nem jelent jót a gyakori hajmosás.

És, még attól, hogy nem mosod minden nap a hajad, nem marad koszos, ha ezt szeretted volna írni.

2016. szept. 21. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem koszos marad. Szerinted koszt izzadok? Nem. Nem akarom, hogy beleszáradjon a hajamba az izzadtságszag.

Nem mindenki olyan, mint én. PONTOSAN ezt mondtam. Feltételezni, hogy a kérdezőnek tönkremegy a haja a mosásban ugyanakkora hülyeség, mint azt feltételezni, hogy nem. Én nem mondtam neki, hogy semmi baja nem lesz, azt mondtam, nekem semmi bajom, mindenki más jós, és látja, hogy a víztől tönkremegy majd csóri gyerek haja.

Hány embert ismersz személyesen, akiknek tönkrement a hajuk a napi mosásban?

2016. szept. 21. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

1. a hedensöldersz egy nagy fhostalicska - mint a márkás samponok 99%-a

2. naponta szárítani minden, csak nem jó a hajadnak - törik, száraz lesz, ráadásul, ha kimarad pár nap, pillanatok alatt bezsírosodik

2016. szept. 21. 22:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a rengeteg választ, megpróbálok kontrolálni a hajmosást, de eddig semmi baj nem volt azzal ha mindennap mosom (mint a 6-os válaszolónak)Csak gondolom nem tesz jót neki, de mindennap fényes és szép a hajam mert megmosom :) és nekem eddig nem volt baj belőle
2016. szept. 22. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!