Az baj ha mindennap mosok hajat? 14/L
Mivel elkezdődött a suli kénytelen vagyok úgy beállítani a hajam ha mindennap megmosom. Ez baj lehet? Valaki azt mondta hogy nincs vele semmi baj ha megfelelő a sampon.
Head&Showders sampont használok. +Hétvégén rakok fel hajpakolást is /tojás,méz/
Persze hétvégén nem mosom meg csak ha hajpakolást rakok fel. De ha épp lustizok hétvégén akkor szombaton se vasárnap se mosom meg a hajam :)
Előre is köszönöm a válaszokat :)
az összes nagy nevű kozmetikum egy rakás sz..r, nézd meg, hogy mennyi mesterséges egészségtelen összetevőkből állnak.
használj természetes összetevőjű kozmetikumokat.
heti 2 hajmosás meg bőven elég
ha minden nap mosol haja, az káros lesz neki
Az előttem lévők mindent leírtak.
Valóban egyáltalán nem tesz jót a hajnak.
Én heti 1x mosom, és pont elég.
A szárítás eleve nem tesz jót a hajadnak a hő miatt (gondolom nem természetesen szárad meg ilyen hidegben). Plusz még jobban fog zsírosodni és töredezni is.
Ha annyira mosni szeretnéd a hajadat, akkor elég heti 2x is.
Ja, plusz időhúzás is.. :) feleslegesen.
Előző voltam.
ÉN, ÉN, ÉN, ÉN...
Tök mindegy, kinek mennyi elég, az nem a kérdező feje.
Amióta egyedül fürdök, mindennap mosom, semmi baja. Heti 6x edzek, folyik rólam a víz, a jóisten sem tudna lebeszélni arról, hogy dzsuvásan menjek akárhova.
6#-os: nyilván jó a genetikád. De nem mindenki olyan, mint te. Kivételes ember vagy, hiszen a legtöbb embernek nem jelent jót a gyakori hajmosás.
És, még attól, hogy nem mosod minden nap a hajad, nem marad koszos, ha ezt szeretted volna írni.
Nem koszos marad. Szerinted koszt izzadok? Nem. Nem akarom, hogy beleszáradjon a hajamba az izzadtságszag.
Nem mindenki olyan, mint én. PONTOSAN ezt mondtam. Feltételezni, hogy a kérdezőnek tönkremegy a haja a mosásban ugyanakkora hülyeség, mint azt feltételezni, hogy nem. Én nem mondtam neki, hogy semmi baja nem lesz, azt mondtam, nekem semmi bajom, mindenki más jós, és látja, hogy a víztől tönkremegy majd csóri gyerek haja.
Hány embert ismersz személyesen, akiknek tönkrement a hajuk a napi mosásban?
1. a hedensöldersz egy nagy fhostalicska - mint a márkás samponok 99%-a
2. naponta szárítani minden, csak nem jó a hajadnak - törik, száraz lesz, ráadásul, ha kimarad pár nap, pillanatok alatt bezsírosodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!