Ricinusolajat szeretnék használni a hajamra, de mindennap hajat mosok. Ettől függetlenül fog hatni?
Amíg vasalod a hajad egyre rosszabb állapotú lesz, egyre töredezettebb, rondább. Ezt abba kell hagyni vagy hamarosan nem lesz mit vasalnod mert letöredezik.
A ricinusnak pedig semmi hatása nincs a hajra, fejbőrön pedig hajhullást is okozhat.
Hajápoló olaj az argán és a jojoba.
1. Ne moss naponta hajat, mert csak tönkreteszed vele (gyakrabban fog zsírosodni, hullani fog)
2. A napi vasalással tönkre teszed a hajvégeidet.
3. Vizes hajjal ne feküdj le, mindig szárítsd meg alacsony hőfokon, főleg a fejbőrödet!
Én kókuszolajat vagy olívát használok mosás előtti pakolásként, majd 2x samponozok szilikonmentes samponnal, majd a végén ecetes öblítés. A hajam egyre egészségesebb, a zsíros korpa okozta hajhullást fokozatosan szünteti meg (most már nem kell naponta felporszívózni a hajszálaimat), és sokkal fényesebb tőle. Ricinust nem használtam, mert nem olvastam róla jókat.
Ui.: ha folyamatosan törik a hajad amit rendszeresen le kell vágatnod, soha nem fog megnőni. Légy inkább türelmes, és tanulj meg törődni a hajaddal. Hidd el, meghálálja (saját tapasztalat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!