Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel halvanyithatom a striakat?

Mivel halvanyithatom a striakat?

Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok es vekony is, sose hiztam mert nem tudok, de meg is a fenekem tele van striakkal amitol undorodok. Nem merek starndra jarni se es nem tudom, hogy mitol strias. Valami krem vagy valami nincs amivel eltuntetni vagy halvanyitani tudnam?

2016. szept. 17. 14:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Vannak krémek,de mozgás is kell és sok folyadék.
2016. szept. 18. 09:40
 2/2 anonim válasza:
Azért lett striás mert most nőiesedsz, és ezt a bőröd nem bírta. Belülről kell erősíteniba kötőszöveted, hogy rugalmasabb legyen a böröd (pl. Shüssler sókkal). Külsőleg rásegíthetsz hideg-meleg váltózuhannyal (feszesít és erősíti a kötőszöveteket) és testápolónak shea vaj + olíva olaj kombináció (puha, szép lesz tőle a bőr)
2016. szept. 25. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!