Matita kérdése:
Hogyan tüntethetném el a striákat a lábamról?
Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 16:07
1/6 anonim válasza:
A striákat sehogy nem lehet eltüntetni, azok ott maradnak életed végéig, csak ki fognak világosodni egy idő után. Valakinek évekig eltart, hogy elhalványodjon a színük.
2/6 anonim válasza:
Az előző válaszoló állitása hamis,illetve akkor igaz,ha nem csinálsz semmit vele,de még akkor se minden esetben.Én lefogytam és keletkeztek striák lábamon és fenekemen,akkor pedig visszahiztam és az ugy kitöltötte és vizualisan kevesbe latszott.Aztan elártam lézerre kb 2 évig meg minden este 4 féle krémmel kentem és totálisan elmult,tehát ha mikroszkop ala tennéd akkor se latszana.Talán még jobb lett mint valaha,szóval én magam tudom neked ezt alatamasztani.De lézer nélkül nem lesz effektiv az egész.
3/6 anonim válasza:
A dermaroller segíthet. Sőt nem segíthet, hanem segíteni is fog. De fájdalmas dolog. Olcsó, de fájdalmas. Viszont hatásos.
4/6 anonim válasza:
azt nem értem én miért lettem 0-ra lepontozva?mi bajotok van? fáj az,hogy nincs igazság,én ennek inkabb örülnék a helyedben.nem értem ténleg néha az embereket
5/6 anonim válasza:
Én senkit nem pontozok le soha,mert tisztelem a másikat max esetleg kijavitom,mi ez a nagy utálat meg másnak beteszek stilus.Ez szégyen komolyan mondom.
6/6 anonim válasza:
Én meg egyáltalán nem pontozok soha senkit.
Első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!