Nektek ezek a termékek mennyire váltak be?
Szia kedves kerdezo!
Az en arcom ritkan pattanasos, inkabb a mitesszerek zavarnak az orromon, es ha hasznalok zsirosabb termekeket akkor kipattogok toluk, tehat en ezek alapjan mondom el a sajat velemenyem. Persze ha neked normlis a borod akkor neked lehet jo!
Garnier: Amikor megvettem nagyon boldog voltam, mert leszedte az arcomrol az elhajt bort es megtisztitotta a mitesszerektol az orrom. Hasznalat utan kicsit szarit. Puha baba arcom lett tole. Csak sajnos mikor elhasznalodott a kefe akkor mar nem volt ilyen hatasos es a eltuntetett miteszerek mar arcmosas utan par percre visszatertek. Ugyhogy en el se hasznaltam mar.
Himalaya: termeszetes anyagokat tartalmaz es az olajok miatt en kipattogtam tole. Es zsirosodott az arcom, de ugy hallottam a tobbi embernek igazan bevalt. :))
Ha esetleg olyan arcod van mint nekem, nekem valamiert a Clean and Clear valt be, mert attol sosem pattogtam ki, csak a mitesszerek ellen nem tud mit kezdeni :(
Ugyhogy uj probakent neutrogena visibly clear csaladot hasznalom, van hogy napokig tiszta az orrom! :) csak ez mellett neha ki is pattogok :(
Remelem segithettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!