Akinek göndör haja van közületek, hogyan kezeli, milyen termékek váltak be a legjobban? (L) Márkák is érdekelnének.
Sampon - nekem mindegy milyen, csak habozzon és ne szárítson, márka mindegy.
Balzsam/pakolás - serical latte, vagy a keratinos - gazdaságos, 1 liter 900 ft körül van, fodrászkellékesben veszem. Heti 1x hagyom rajta 20 percet, nagyon könnyen fésülhető a hajam tőle és nem nehezíti el, nem zsírosítja.
gliss kur kifésülő spray-t használok néha.
hajmosás után jól belenyomkodom a hajhabot (általában wellaflex hidro komlex) majd tárcsással szárítom.
4 naponta mosom, a köztes napokon nincs vele gond, max ha nem úgy áll, akkor kicsit nedvesítem, majd habozom.
Derékig érő, természetes göndör hajam van.
Egy éve én is használok keratinos pakolást, én is fodrászkellékesnél vettem, a leírtak alapján szerintem ugyanarról beszélünk, de nekem az nem jött be :( Azért érdeklődtem márkák után, mert gondoltam hamarabb találok valami jó dolgot rá, ha nem én kezdem el mindet kipróbálni, főleg hogy egy kudarccal kezdtem... :D Szóval köszi a választ, a hajhabot szerintem kipróbálom.
Amúgy melyik sampon nem szárítja a hajad? Én próbáltam mindenféle hajtípusra valót, de mindegyiknél a végletes szót használnám a hatásukra... Még a normál hajra is. :(
Nekem a samponom, a hajpakolásom és a hajhabom is Syoss. Már szinte az összes márkát (meg márkátlan terméket) kipróbáltam, de egyik sem volt túl jó. A Syoss Thermo Care/Oleo Intense termékeket + a zöld hajhabot használom, és nagyon jók! :D Sokkal szebben be tudom szárítani a hajamat és nem is olyan száraz azóta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!