Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi ez a piros folt az arcomon?

Mi ez a piros folt az arcomon?

Figyelt kérdés

Születésem óta van egy piros folt az arcomon. Olyan mint egy pici piros véraláfutás, vagy nem is tudom. Mindig mindenki megkérdezi, hogy mi az, általában pattanás utáni nyomnak nézik, de nem az, attól azért nagyobb. Sőt nem is kerek, hanem inkább hosszúkás a formája.

Nem szokott sem halványodni, sem erősödni (pl. naptól vagy ilyesmi), csak úgy ott van. Mindig.

Maximum elfedni tudom alapozóval, korrektorral, de azon is átüt, pedig nem 3000 ft-os alapozót használok...

Szóval az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen foltot (nem dudorodik ki), ami születésem óta rajtam van, el lehet valahogy tüntetni? Valamilyen kozmetikai kezelés, lézer, plasztika, akármi?

2016. szept. 10. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Én megkérdeznék egy hozzáértő magánorvost.

SZTK-ba nem érdemes ilyennel menni,onnan csak elhajtanak.

2016. szept. 10. 22:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Tűzfolt,nem lehet eltüntetni.
2016. szept. 11. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!