Az emo egy eléggé depis hangulatot keltő stílus. Ha te nem vagy ilyen, akkor eléggé hiteltelen lennél úgy.
Ezek? [link]
[link]
Nézd, egy ilyen emberről nem annyira sugárzik az életöröm.
[link]
Akkor inkább ilyen:
[link]
2016. szept. 10. 11:00
12/17 A kérdező kommentje:
nah jó, most csináltam magamról képet hajmosás után, most rendesen kivehető az arcom úgy hogy senki se ismer fel, ha valaki annyira szeretné hogy küldjek képet, akkor csak privátba fogok, tehát ha valaki gondolja, írjon rám, és akkor könnyebb lesz úgy szerintem xd
13/17 A kérdező kommentje:
Egyébként meg eléggé hangulat ingadozó vagyok, tehát nem tudom hogy mi állna jobban xd
Kijönek az emok a divatból? Hülye vagy? Az emo egy életérzés, nem egy divat! És senkit bem érdekel hogy „kimegy a divatból”, mert csak a pózerek öltöznek emonak anélkül hogy bármit is tudnának eről az életérzésről. A kérdezőnek: emo divatból semmiképpen ne legyél, mert kell egy bizonyos lelki állapot ehez, mellesleg a zenei stílusodtól is függ. Ha viszont egyszer úgy döntessz, hogy (nem divatból) emo leszel,akkor javaslom hogy neten nézd meg az emo fajtákat, és válassz valami olyat,amivel teljes mértékben azonosulsz. Én pl. A dark emoval azonosulok.
2016. szept. 11. 21:49
15/17 A kérdező kommentje:
Hát, az életérzés meg van, de a stílusom egyszerre szokott morbid, aranyos és néha bunkó/durva lenni, tehát inkább olyan Scene mint emo, de fehér hajat vagy színeset nem szeretnék, mivel az egyik barátom szerint nagyon szép kék szemem van, a fekete hajjal ez így nagyon jól állna szerintem, az emo haj meg nagyon tetszik, nos a zenei ízlésem meg olyan hogy imádom a mahou shoujo anime openingeket, anime zenéket, szeretem az Avril Lavigne Hello Kitty típusú zenéket, de ugyanakkor The pretty Reckless fan is vagyok, szeretem a horrorisztikus morbid anime dolgokat mint pl: Vocaloid Miku - You can't hide from us, meg szeretem a romantikus animéket, de mégis szokam drámait is nézni mint a Puella Magi Madoka Magica. :) Tehát ez egy ilyen nagyon furcsa dolog, inkább nem teljesen emo vagyok, hanem csak meg lehet bennem találni.
küldesz képet privátba? ^^ és akkor tudok hozzászólni a témához.
2016. nov. 10. 16:26
Pont hogy a lányos arcú fiúknak kötelező a félhosszú hosszú haj mert jobban kiemeli az arcot nekem is elég lányos arcom van nekem is mindig ilyen bunkók beszólógattak állati sokat piszkáltak mikor rövid hajam volt frufrum abba kötöttek bele mikor le volt vágva a frufru és rövid hajam volt abba kötöttek bele 2007 tavaszán megnövesztettem a hajam félhosszú hosszúra a hajam akkor azért piszkáltak rohadtul idegesített de nem vágattam le rövidre a hajam pedig a hajam ápolom amúgy azért van félhosszú hosszú hajam mert metalhead vagyok és biztos hogy még egy darabig nem vágom le a hajam én azt mondom aki sérteget bunkóskodik veled moss be neki egy olyan lánnyal aki meg nem fogadja el a hajad azt szard le nagy ívben úgyis lesz egy lány vagy akár több is akinek tetszeni fogsz elfogad.
Vagy ha rövid haj párti vagy akkor legyen frufrud. Amúgy mindenkinek jobban áll a frufru félhosszú haj hosszú haj raszta haj csikófarokba összekötött haj esetleg a hátrafésült haj mint a kopasz pár mm-es haj illetve a zselézett tüsi haj. Ez az én véleményem. 26/f metalhead
2017. nov. 28. 11:40
Kapcsolódó kérdések: