Festetni nem akarod?
Egy jól eltalált hajszín sokat segít. Fazont pedig keresgélj a neten. Biztos lesz, ami tetszik:)
2016. szept. 8. 21:31
NE FESD BE! Ha jót akarsz magadnak.. csak halálra szívatnának vele. Vmi tüsire nyírt jó lenne szerintem, próbáld meg félcentisre először
2016. szept. 9. 13:48
Az emoval az a baj, hogy hosszabb és a lányos arcoddal eléggé feminin hatásr keltene
2016. szept. 9. 13:51
4/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat. :) Ha be is festeném, akkor is talán feketére, de a tüsizett haj az meg végképp nem állna nekem jól, eléggé magas a homlokom mellesleg, ezért van frufrum. :) És most lyukadtunk ki ott ahol eddig is tartottam, semmi sem áll jól. :D A másik baj meg az hogy vastagszálú a hajam és dús, tehát ezért gondolkodtam emo stílusnál mert ott is általában nem számít ha dús az ember haja, de ha már valóban emos hajam lenne, akkor be kéne festenem feketére, és száj piercinget is kéne csináltatnom, amit meg nem igen szeretnék még.... Tehát itt vagyok meglőve. :D Sokat keresgéltem már, és nem nagyon jönnek be, talán picit várnom kéne még ezzel a külső megváltoztatással, és ha majd jobb fejem lesz, akkor meg lehet próbálni. :D
Hát emo szerintem ne legyél mert marhára kiment már a divatból, plusz akkor is rettenetesen ciki volt amikor még divatban volt.
2016. szept. 9. 16:22
Az emo hajtól még lányosabb lennél. Szerintem kifejezetten b*zis hatást kelt. Tudom hogy azt írtad magas a homlokod de ismerek olyat akinek szintén nagyon magas mégis jól áll neki ez a haj.
[link]
2016. szept. 9. 18:08
És sötétbarna haj olyan fazonnal, hogy: két oldalt nyírt, és középen ugye frufru szélességben megmarad a hajad "emó hosszúságúnak" és az a homlokodba is lógna, csak göndören?:D
2016. szept. 9. 20:32
8/17 A kérdező kommentje:
16:22 Szerintem az emosok nem jönnek ki a divatból, van bennük valami olyan amitől, nem is tudom minek lehetne mondani, talán sárm.
20:32 Erről tudnál küldeni képet? :D
És az előző kommentelőnek hát ugyebár azok a képek amiket küldtél jó lehetne, de csak lehetne. Neki azért olyan hozzá a pofázmánya is nem úgy mint az enyém, könnyebb lenne nektek ha küldenék képet magamról képfeltöltésen, csak az vele a baj hogy nem tudok kommentet törölni, és nem igazán szeretném hogy olyan aki ismer engem meglásson egy ilyen kérdés alatt. :)
[link]
Szemből nem igazán találtam, de végül is a homlokodnál úgyis te teszed majd jobbra-balra annak megfelelően, hogy hogy nem zavar.:D
2016. szept. 10. 09:16
10/17 A kérdező kommentje:
Ez sajna nem az én világom, de köszi, én inkább az egyenes legfeljebb picit hullámos hajhoz kötődöm inkább. :)
Kapcsolódó kérdések: