Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Shea vaj és ricinusolaj nem...

Shea vaj és ricinusolaj nem jó együtt hajpakolásként?

Figyelt kérdés

Csak mert nem találtam ilyen receptet amiben mindkettő benne van. Ricinus olajat már többször hasznátam hajamra. De most shea vajjal együtt kevertem (meg jojoba) és nem tudom h lesz-e valamilyen hatással, vagy a 2 olaj milyen hatással van egymásra.

Köszi ha irtok értelmes választ! :)

2016. szept. 7. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Egyik sem jó, mert olajat nem szabad hajtőre pakolni, mivel kihullik tőle a hajad.
2016. szept. 7. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

Az előző válaszolóval nem feltétlenül értenék egyet, mivel a ricinusolajat kifejezetten ajánlják hajhullás ellen.

Én a shea vajat még nem próbáltam, azt főleg inkább bőrápolóként szokták ajánlani. Szerintem 1-2 olaj keverése bőven megteszi pakolásnak. Esetleg tojásfehérjéhez is adhatsz olajat, az is nagyon tápláló.

2016. szept. 8. 01:20
 3/4 anonim ***** válasza:
A shea vaj azért nem jó, mert az egy elég kemény zsiradék, nehéz is kimosni a hajból. Próbáld meg a kókuszolajat, olívaolajat.
2016. szept. 8. 08:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy ajánlják, az meg egy másik, hogy hajhullást okoz :)
2016. szept. 8. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!