Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A henna is befeketíti a...

A henna is befeketíti a festett vörös hajat?

Figyelt kérdés

A vegyi festékkel festett vörös hajat állítólag nem tanácsos lekenni vegyi barnával, mert fekete lesz az eredmény. A henna is csinál ilyet?

Nagyon kivagyok már ettől a hajszíntől, de nem akarom, hogy fodrász nyúljon hozzá, mert az vagy olyan hajszínt ad, ami miatt sírva jövök el, vagy úgy leszedi a festéket, hogy hajam se marad.

Gondoltam rá, hogy lenövesztem a hajam, és többet nem nyúlok hozzá festékkel, max hennával, de egyszerűen nem bírom ki, szenvedek ettől a gusztustalan kopott vöröstől, nem áll jól, és a lenövésem is jól elüt, már 3-4 centis.

2016. szept. 6. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha befested barnával, attól nem lesz fekete, tök hülyeség. Évekig festettem ezzel a 2 színnel. A henna nagyon jó dolog, már azzal festem 3 éve, nagyon jót tesz a hajamnak, ha azzal próbálkozol, akkor a khadi márkájút vedd, van többféle barna, természetesen nemcsak henna, hanem más növények is vannak benne, de ez 100% növényi, sok társával ellentétben. A henna alapból vörös, tehát csak hennával ne fesd be, ha nem vöröset akarsz. Egy doboz 2-3 alkalomra is elegendő. Én is festett hajon kezdtem hennázni, de a festett részeket sprőddé teszi, illetve pár hónapig nem szabad rámenni a festett hajra, elvben, de máson kipróbáltam és nem lett semmi baj. Fontos a festésnél, hogy minden utasítást betarts, de nem sokkal bonyolultabb, mint a vegyi festés.
2016. szept. 6. 20:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Május végén volt festve a hajam utoljára, elvileg akkor már eleget pihent, nem?

Én is a Khadival szimpatizálok, van belőle olajam. És ha veszek egy Khadit, akkor az nem csak henna, hanem van benne indigó is, nem? Tehát az már úgy "kész" van, nem kell kevergessem más porokkal, ugye?

És a Khadi világosbarna igazából inkább sötét?

Egy szimpla középbarnát szeretnék, vagy világosabbat picit. A vörösöm is elég világos.

2016. szept. 6. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyugodtan fesd be, pihent már annyit a hajad, hogy ne legyen gond vele. A khadi színei a kiinduló hajszinedtöl függenek, a színpaletta, ami a honlapjukon van, nem sikerült túl jól. A világosbarnával festem én is és mivel nekem sötétbarna a hajam, sötétbarnára festi, az ősz szálaimat pedig világosbarnára, ami nagyon jól néz ki, kicsit melíros hatása van. Anyukám haját, aki teljesen ősz, sötétszőke-világosbarna közötti árnyalatra festi. Azért szeretem nagyon, mert nekem minden vegyi festék barna is vörösre festette a hajamat, túl sok a hajamban a vörös pigment a fodrász szerint, a khadi viszont tiszta barna színt ad.

A festett részeken valószínűleg más színű lesz a hajad, és ott könnyebben kopik is a szín, szóval ki kell böjtölni, amíg lenő, vagy hetente fested, annyit biztosan tart a szín a festett hajon is.

Minden benne van a dobozban, ami kell, nem kell mással összekeverni, de ha te akarod, akkor összekeverhetőek a khadi színek.

2016. szept. 6. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. szept. 6. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!