Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A nyári barnaság után mennyit...

A nyári barnaság után mennyit szolizzak?

Figyelt kérdés

Most nyáron nagyjából lebarnultam, alapból könnyen barnuló típus vagyok, viszont mivel nem csak a strandon barnultam ezért nem egyenletes (például van ahol látszanak a bikini fedés nyomai, az arcomat kevésbé fogta be, a karomat jobban)

most nagyjából ilyen a bőrszínem, ettől egy kicsit világosabb: [link]

És ilyet szeretnék elérni, szinten tartani: [link]

Ehhez elsőre hány percre menjek be, és a továbbiakban milyen időközönként járjak és hány percekre?

Köszönöm!

2016. szept. 5. 21:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen szoliba mész,mindegyik mas fajta,milyen erősségű a cső stb.

Én azt ajánlom,hogy vegyél bronzosító szolilkrémet,első két alkalommal 10perce majd 2percesével emelheted a percek számát. Két szolizás közt hagyj ki két napot. Ha elérted a várt színt,akkor elég lesz majd ritkábban járnod és kevesebb percre bemenned.

2016. szept. 5. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!