Kopaszodnék vagy ez miért van?
Figyelt kérdés
Mindig is magas volt a homlokom, örökség. A családban többeknek is ilyen.
Viszont mintha azt vettem volna észre, miután új fodrásznál voltam, hogy a homlokomnál elől a frufrumnál kevesebb hajam lenne (máshol rendkívül dús a hajam). Hátrafésültem a hajam elölről, látok kis babahajakat, relatíve sokat. Hajmosáskor kb 100 szál haj van a kádban utánam.
Szerintetek? Ez a magas homlok átka vagy megindult volna a kopaszodás így hirtelen?
2016. szept. 5. 19:52
1/1 anonim válasza:
100 szál normál mennyiség. Fodrásztól is függ h mennyire kíméletesen bánik a hajaddal, ha sok fésüléssel jól megtépett és hajszárítóval forrósította a fejbőrödet akkor lehet sikerült elöl megritkítania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!