Mit csináljak a hajammal?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött az egész, hogy a természetes középbarna színű hajamat melíroztattam (szőke). Gondoltam egyet, be lett festve szőkére. Majd egy idő után vissza lett festve barnára (ami inkább sötétszőke lett). Na erre lett rákenve kb. 1 éven keresztül havonta csokoládé színű Palette hajszínező (ami nálam inkább sötétbarna lett). És most szeretnék világosbarna lenni. Persze fodrászhoz fordulok majd. De szeretnék pár választ kapni arra, hogy szerintetek mindenáron muszáj lesz szivatni vagy elég csak ráfesteni? (Elvileg ez a színező 24 hajmosásig tart, de 2 hónapja nem festettem be vele és nem nagyon kopik) Előre is köszönöm a segítséget!2008. okt. 1. 19:37
1/2 anonim válasza:
Hát a sötétebb hajszínező sokkal később kopik ki a hajadból, mint egy világosabb. Nemtudom miért akarsz megint variálni, addig szórakozol, míg kihullik a hajad, vagy nagyon tönkremegy. A sötétre nemhiszem h rá tudja festeni a világost, mert ugyse fogná meg. Szerintem mindenképpen le kell szivatni, és úgy rá a világos színt, de én nem vagyok fodrász
2/2 anonim válasza:
Igen, kénytelen lesz leszivatni a hajad, ha tényleg világos/világosabb hajszínt szeretnél. Én is estem már ezen túl, ajánlanám, ha mondjuk pénteken leszivatná a hajad, s azzal a seszínű hajjal szombat vasárnap kihúznád otthon, s hétfőn reggel rákenné a végleges színt, mert mikor a leszivatják a hajad, a fejbőrőd felpuhul, s van ahol ki is sebesedik, s utánna nagyon tud fájni amikor rákenik a festéket és sokkal jobban roncsolódik ha egyből rá is kenik. Hétvégén pedig van ideje egy kicsit rendbe jönnie a hajadnak, fejbőrödnek,s hétfőn zsíros hajra könnyebb is rákenni a festéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!