Melyik a leghatékonyabb avon pattanáseltávolító krém? Lécci hamar írjátok fontos! (rengeteg pattanások van)
Figyelt kérdés
2016. szept. 2. 18:34
1/5 anonim válasza:
Ne ilyen hülyeségeket használj. Nekem egyszer a háziorvosom ajánlott egy gyógyszertári krémet, igaz 2000ft körül van és nem nagy tubusban de ha valóban meg akarsz válni a pattanásoktól akkor nem fogod sajnálni rá a pénzt. Duac gél a neve. Nekem szinte első használat után szebb lett az arcbőröm. Nem kell sokat kenni belőle, elég ha csak gyengén elfedi azt arcodat és éjszakára úgy hagyod. Én csak ajánlani tudom!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!!!
2016. szept. 3. 12:16
3/5 anonim válasza:
Avon termékeket messze kerüld, mert pocsék márka, max ront a bőrön. Gyógyszertári krémeket használj vagy bioboltos cuccokat és étkezz egészségesen, mert ha az nincs meg akkor minden hiába.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a válaszokat!
2016. szept. 4. 18:12
5/5 anonim válasza:
Szia, en sem avon termeket ajanlanek, de hallottam a Vermix szaritokeverekrol, nagyon hatasos, nagyon sokak dicserik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!